Portal Erasmus

Login

 

Bine ați venit pe portalul de management al mobilităților studențești Erasmus+ la Universitatea Transilvania din Brașov!

 

Dacă întâmpinați probleme de natură tehnică în completarea cererii de înscriere, vă rugăm să o comunicați prin email pe adresa butilă@unitbv.ro, însoțită de un prit-screen a erorii.

Întrebările de ordin administrativ se pot adresa Biroului Erasmus+: outgoing@unitbv.ro

 

Calendarul concursului de selecției pentru mobilități de studiu și practică Erasmus+

IUNIE 2020

 

La sesiunea de selecție Erasmus+ derulată în luna IUNIE 2020 pot candida studenții interesați de o mobilitate de studiu sau practică în cadrul proiectelor KA103 și KA107, astfel:

  • Mobilitate de studiu (SMS) derulată  în semestrul 2 al anului universitar 2020-2021
  • Mobilitate de practică (SMP) derulată ca student în anii universitari 2019-2020 sau 2020-2021
  • Mobilitate de practică (SMP) derulată ca proaspăt absolvent, valabil doar pentru studenții aflați acum în an terminal, ciclul de studii doctoral; mobilitățile pot fi finanțate doar în cadrul proiectelor KA103.

 

 

La selecție sunt invitați să participe studenții care pot face dovada competențelor lingvistice pentru instituțiile gazdă pentru care candidează.

În cadrul acestei sesiuni NU se va organiza testare lingivistică în cadrul Biroului Erasmus+.

 

Concursul de selecție pentru mobilități de studiu și practică Erasmus+ se va derula astfel:

1. 24-30 iunie 2020: depunerea on-line a dosarelor de candidatură pe portalul https://erasmus.unitbv.ro/.

Logarea pe portal se va realiza doar cu detaliile contului de email personal instituțional (adresa completă de email și parola pentru contul ‘@student.unitbv.ro’ sau ‘@unitbv.ro’- în cazul doctoranzilor). Toate documentele care alcătuiesc dosarul de candidatură se vor încărca pe portal.

2. 1-3 iulie 2020: evaluarea dosarelor de candidatură și realizarea selecției de către Comisiile de Selecție, Echivalare și Recunoaștere Erasmus+ (C-SER).

3. 6 iulie 2020: transmiterea de către coordonatori la Biroul Erasmus+ a proceselor verbale de selecție și anunțarea rezultatelor selecției către studenții candidați.

4. Începând cu 3 iulie 2020: nominalizarea studenților selectați la instituțiile gazdă de către coordonatorii Erasmus+.

 

Logarea pe portal se poate realiza doar cu detaliile contului de email personal instituțional (adresa completă de email și parola pentru contul respectiv):

 

Toate documentele care alcătuiesc dosarul de candidatură se vor încărca pe portal.

Toate detaliile privitoare la documentele de candidatură și calendarul de selecție sunt disponibile pe site-ul universității, secțiunea Studenți - Mobilități naționale și internaționale – Programul Erasmus+: https://unitbv.ro/studenti/erasmus.html.

 

erasmus